Over ons
SiteLock

OVER ONS

 

Aannemersbedrijf Elibri- van Hoeij is ontstaan

uit twéé jonge ondernemingen.

Voorheen Elibri renivatie en afbouw en Bouwservice van Hoeij.

 

Ontstaan uit een passie van het ontwerpen van een oude naar

 een nieuwe ruimte / woning,

en het daadwerkelijk realiseren ervan.

 

Aannemersbedrijf Elibri - van Hoeij bestaat uit Elisa Brinkhoff en Tim van Hoeij.

 

Elisa Brinkhoff

 

In 2008 ben ik gestart met de opleiding bouwkunde, mijn doel,... om ooit architect worden. Deze is iets anders verlopen, maar goed, dromen / doelstellingen brengen je op nieuwe plekken.

 

Ver ben ik niet van mijn plan afgeweken, want ik houd mij nu voornamelijk bezig met het ontwerpen en adviseren, zowel op bouwkundig al visueel gebied.

 

Naast de opleiding bouwkunde ben ik de opleiding tot aannemer gaan volgen.

En tussentijds heb ik de opleiding timmerman(vrouw), tegelwerk en stucwerk gevolgd.

 

Waarom ook een stap lager gaan waar iedereen alleen omhoog zou gaan?

 

Ik vond het geweldig om met mijn handen te werken, en dat vind ik nog steeds. Echter als bouwkundige krijg je daar vrij weining mee van doen. Daarom dat ik besloot om mij hier verder op te orienteren. Je moet inmiddels doen wat je leuk vindt.

 

Mijn nieuwe doel: Óóit mijn eigen aannemers bedrijf. Wat ik veelal geleerd had in mijn leertrajecten, was dat de hogere hand vaak totaal geen besef had van wat er zich op de werkvloer allemaal afspeelt. Tegen welke problemen je als; timmerman, loodgieter en tegelzetter enz. aanloopt

En als ik zelf één ding niet zou willen, dat is geen begrip hebben voor onvoorziene situaties, geen begrip hebben voor uitloop op een bepaald project. En alleen maar druk leggen bij de mensen die voor mij de uitvoering zouden doen. 

 

Wat ik wel wil? Een deugdelijk eindproduct leveren, met de juiste adviezen, het juiste productgebruik en de juiste vakman op de juiste plek. Dit wil ik voor mij zelf, en dus ook voor mijn klanten. Alleen zo kan ik achter ons product staan. 

 

Op die manier hebben wij tot heden al veel mooie projecten mogen realiseren, en ik hoop dat wij in de toekomst nog veel meer mooie projecten mogen realiseren.

 

Tim van Hoeij

 

In ben begonnen met de opleiding tot metselaar, gevolgd door de opleiding tot bouwkundige.

Deze heb ik aangevuld met diverse avondopleidingen, tot stucadoor en tegelzetter.

Tijdens mijn opleiding bouwkunde heb ik diverse werkzaamheden uitgevoerd. Van kantoor naar deuren afhangen en plafonds maken, ik stond overal voor open. 

September 2013 ben ik Bouwservice van Hoeij gestart, de werkzaamheden voornamelijk gericht op metselwerk, timmerwerk en tegelwerk. Vanzelfsprekend is dat je met diverse andere zelfstandigen in contact komt. Waarbij ik van af en toe assisteren, ook deze werkzaamheden mee ben gaan oppakken. Waardoor ik voor ons eigen bedrijf all-round inzetbaar ben, en bij mijn collega's mee in kan sprinen als dat nodig is.

 

 

 

Wij merken dat we in de afgelopen 4 jaar met en periode van vallen en opstaan mooie referenties hebben achtergelaten. En dat deze referenties nu onze opdrachtgevers bij ons hebben gebracht.

Omdat wij nog andere ideeën hebben die wij graag in ons bedrijf zou willen doorvoeren hebben wij besloten om samen verder te gaan als een bv. Voor de komende periode een hebben wij mooie portefuille klaar liggen met nieuwe en interessante projecten, die wij samen met ons Team (onderaannemers) gaan uitvoeren. Indien u ook en leuk project aan wilt gaan staan wij ervoor open om de mogelijkheden met u te bespreken. Eveneens blijven wij ook voor kleine werkzaamheden voor u klaar staan.

Elibri - van Hoeij   |  e-mail: info@e-vhbouw.nl  |  Telefoon: Elisa 06 - 27517004  |  Telefoon: Tim 06 - 46791307

Copyright @ e-vhbouw all rights Reserved