Opleveringskeuring Nieuwbouw
SiteLock

Opleverings keuring

 

Wat kunnen wij betekenen?

Wanneer u een nieuwbouw woning of bedrijfspand koopt, zijn wij uw steun in de rug.Door de oplevering/overdracht van uw woning of bedrijfspand door ons te laten

begeleiden, bespaart u uzelf vervelende discussies en twijfel, zodat u een goed gevoel heeft over uw nieuwe aanwinst. Wij kijken met bouwkundige ogen, en zijn onafhankelijk, terwijl u zelf wellicht met een wauw! gevoel de woning binnenstapt, en daardoor soms belangrijke details over het hoofd ziet. Wij voeren een bouwtechnische opleverings keuring uit, zodat een eenduidig en objectief oordeel wordt gevormd over de toestand van het pand.

 

Bij de aankoop van van een nieuwbouw woning vindt altijd een oplevering plaats, maar ook na een verbouwing kunt u assistentie krijgen bij de oplevering. Tijdens de oplevering wordt gecontroleerd of de werkzaamheden volgens afspraak zijn gedaan, of de kwaliteit in orde is en dat er geen ernstige gebreken of beschadigingen aanwezig zijn. Let er wel op dat u de woning of het pand nog niet betrokken heeft, of werkzaamheden door derden hebt laten uitvoeren, dan kan de aannemer de beschadigingen van de hand schuiven.

 

Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

 

Wat kunt u verwachten?

De opevering wordt meestal in twee delen uitgevoerd, omdat er vrijwel altijd gebreken gevonden die nog door de aannemer hersteld dienen te worden

Deze bestaat uit een vooroplevering (oplevering 1) en een definitieve oplevering (oplevering 2). 

 

De ervaring leert dat gebreken die tijdens de vooroplevering zijn vastgesteld sneller hersteld zijn en dus minder gebreken oplevert bij de definitieve oplevering.

 

Tijdens de oplevering wordt samen met de aannemer en de opdrachtgever de gehele woning doorlopen. Ondertussen maakt de bouwkundige een Proces Verbaal van Oplevering op van wat er nog dient te gebeuren.

 

De meeste informatie krijgt de klant wanneer deze tijdens de keuring zelf meeloopt. Alle vragen kunnen gesteld worden aan onze bouwkundige, zodat alles helder kan worden uitgelegd.

 

Aan het einde van de oplevering, dient het Proces Verbaal van Oplevering door beide partijen te worden ondertekend. Na ondertekening wordt het document aan de aannemer en aan de opdrachtgever overgedragen, dit proces verbaal is een officieel document

 

U ontvangt het rapport direct na ondertekening van de oplevering via de mail.

 

Aanvragen

Wilt u een Opleverings keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en de aannemer een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de oplevering binnen 5 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring! 

 

 

 

Wat zijn de kosten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs betreft de vooroplevering (oplevering 1) en de definitieve oplevering & het Proces Verbaal van Oplevering via de mail. 

Prijzen zijn incl. btw

 

Proces Verbaal van Oplevering in full-color afdruk te ontvangen per post + € 7,50 -

Spoedaanvraag te doen? Proces Verbaal van Oplevering binnen 24uur + € 50,-

 

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Bij appartementen keurt de inspecteur alleen het privé gedeelte. De gemeenschappelijke gedeelde / ruimtes worden niet gekeurd. 

Prijs < 500m3

 

+ 100 m3

 

€ 175,00           + € 12,50

Elibri - van Hoeij   |  e-mail: info@e-vhbouw.nl  |  Telefoon: Elisa 06 - 27517004  |  Telefoon: Tim 06 - 46791307

Copyright @ e-vhbouw all rights Reserved