Advies

Aan de pagina's meer informatie van meerjaren onderhoudsplan, ontwerp advies & bouwkundig tekenwerk wordt gewerkt. Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

SiteLock

Bouwkundig advies

 

Bouwkundig advies kan op verschillende momenten nodig zijn:

 

Dit kan al zijn bij de aankoop van een woning, of bedrijfspand. 

De gemiddelde koper van een woning of bedrijfspand is een leek, en heeft vaak geen idee waar hij of zij op moet letten.

Daarom is het verstandig om op een zakelijke manier naar uw nieuwe aanwinst te laten kijken.

Door de oplevering/overdracht van uw woning of bedrijfspand door ons te laten begeleiden,

bespaart u uzelf vervelende discussies en twijfel, zodat u een goed gevoel heeft over uw nieuwe aanwinst.

Wij kijken met onze bouwkundige ogen, en zijn onafhankelijk, terwijl u zelf wellicht met een wauw!

gevoel uw woning binnenstapt, en daardoor soms belangrijke details over het hoofd ziet.

Wij voeren een bouwtechnische keuring uit, zodat een eenduidig en objectief oordeel wordt gevormd over de toestand van het pand.

 

Of, U heeft het koopcontract nog niet getekend omdat u twijfelt over de juiste indeling, en of er mogelijkheden zijn voor een eventuele aan- / uitbouw. Of u twijfelt of de woning die u voor ogen heeft met de verbouwing binnen uw bouwdepot / financieringsbudget past?

Het kan ook zijn dat U een bestaande woning hebt en bent uitgekeken op uw huidige indeling, u komt ruimte te kort?

Kortom, bent u toe aan verandering, maar weet u niet goed waar u moet beginnen?

Nodig ons uit voor een eerste gesprek, wij komen bij u op locatie kijken

om uw mogelijkheden en wensen door te spreken.

 

Vaak heeft u wel al een beeld van wat u zou willen, maar totaal geen idee waar u moet beginnen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij binnen de randvoorwaarden van de bestaande constructie (maar ook aanpassingen constructief) de nieuwe plannen zo efficiënt mogelijk invullen, in overleg en naar uw wensen. Renoveren betekent vaak improviseren. Door korte communicatielijnen, zowel intern als met onze opdrachtgevers / leveranciers, kunnen wij anticiperen op onverwachte ontwikkelingen binnen een project. Indien u wenst kunnen wij alle bouwkundige- en / installatie werkzaamheden voor u realiseren met de daarvoor gespecialiseerde vakmensen.

 

 

Wij kunnen de volgende diensten voor u verrichten.

Bouwkundige keuring

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de 'Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Opleveringskeuring Nieuwbouw

Bij een oplevering van een nieuwbouwwoning of een verbouwing worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd. In deze keuring wordt gecontroleerd of de werkzaamheden volgens afspraak zijn gedaan, of de kwaliteit in orde is en dat er geen ernstige gebreken aanwezig zijn.

Meeloopkeuring

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. U kunt ervoor kiezen om een uitgebreide keuring aan te vragen met rapportage, maar het is ook mogelijk om een meeloopkeuring aan te vragen. Hierbij kunt u samen met één van onze inspecteur door het huis heen lopen en zullen de gebreken tijdens de inspectie gemeld worden. Hierbij worden er geen kosten opgenoemd en volgt er geen rapportage.

Inmeetrapport NEN 2580 inclusief plattegronden

Bij het het inmeten van uw woning wordt het aantal m2 gemeten volgens de NVM- en NEN 2580-richtlijnen. Het inmeten wordt voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen opgemeten volgens een meetinstructie.

Meerjaren Onderhoudsplan

MJOP is een uitgebreid rapportage waarin de kosten voor onderhoud van gemeenschappelijk delen opgenomen wordt. Zo heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor een termijn van 10 of 30 jaar. 

Ontwerp advies

Het maken van een ontwerp, meer dan een schetsje alleen. Ontwerpen gaat over wensen realiseren tot werkelijkheid. Daarbij de visie op wat er bouwkundig mogelijk is en natuurlijk dat deze binnen het gewenste budget valt. Door deze voorbereiding kan er een veel nauwkeurigere offerte worden afgegeven. Het ontwerp gaat bij ons door tot in detail, zelf het legpatroon en de gewenste kleur tekenen wij voor u uit.

Bouwkundig tekenwerk, vergunningen & subsidie aanvraag

Voordat een werk definitief in uitvoering gaat zijn er vaak nog zaken waar men tegenaan loopt die vaak worden vergeten. Voor diverse uitvoeringen dient er een vergunning te worden aangevraagd, en voor diverse vergunningen dient een bouwkundige tekening te worden ingediend, (indien benodigd) met toevoeging van een constructieberekening. Vaak gaan er enkele weken over deze aanvraag heen. Wij kunnen vanaf het ontwerp rekening houden met de aanvragen, zodat er een spoedig verloop is. Wist u dat er voor bepaalde werkzaamheden een subsidie kan worden aangevraagd? Ook deze kunnen wij voor u aanvragen.

€ 265,00           + € 12,50

+ 100 m3

 

Prijs < 500m3

 

€ 175,00           + € 12,50

€  95,00           + €  7,50

€ 165,00           + €12,50

Prijs op aanvraag

Vanaf € 75,00

Vanaf € 75,00

Elibri - van Hoeij   |  e-mail: info@e-vhbouw.nl  |  Telefoon: Elisa 06 - 27517004  |  Telefoon: Tim 06 - 46791307

Copyright @ e-vhbouw all rights Reserved